Shopping Cart

Solex onderdelen online België!

Solex onderdelen online in België. Solex rijden is immers nog mateloos populair in Vlaanderen, Antwerpen en Limburg. Daarom leveren wij Solex onderdelen snel en voordelig naar België. Ons Solex Onderdelen Magazijn zit op 15 kilometer van de grens bij Hamont-Achel. Daarom is afhalen bij ons mogelijk. (Gelieve eerst online bestellen)

Solex onderdelen België heeft alle onderdelen voor revisie, onderhoud en reparatie. Bij Solex België krijg je dus altijd precies de Solexonderdelen die je nodig hebt en tegen de beste prijsGespecialiseerd in levering aan verhuurbedrijven (met KvK korting), maar wij leveren ook aan particulieren. Selecteer je type met onze Solex Scanner en dan krijg je alleen de onderdelen die je zoekt. Solex Belgie heeft fabricage, import en voorraad in eigen beheer en is daarom zeer ruim gesorteerd.

Solex onderdelen Nederland
Solex onderdelen per type Solex
Solex onderdelen technische tekeningen

4800Solex 38005000OTO/ClassicsAlle onderdelen
Solex onderdelen, kies jouw Solex.

Speciale aanbiedingen


Solex onderdelen België A-Kwaliteit en Basic-slijtagedelen.

Solex België is gespecialiseerd in het leveren van alle onderdelen! Daarom kun je met een druk op de knop een compleet nieuwe Solex (type 4800 model 2019) bij ons bestellen. Daarnaast leveren wij ook volledige nieuwe blokjes met elektronische ontsteking. Dat is immers onze focus maar er is meer goed nieuws.

Wij onderscheiden dan ook twee kwaliteitsklassen. Voor de puristen en nostalgische rijders bieden wij A-Kwaliteit uit o.a. Frankrijk, Hongarije, en Nederland. Bovendien hebben we voor de dagelijkse rijders zeer scherp geprijsde slijtagedelen in Basic-Kwaliteit. Sommige onderdelen zijn immers niet meer nieuw te krijgen. Daarom heeft Solex België in eigen beheer replica onderdelen ontwikkeld.

Op diverse forums zien wij intussen levendige gesprekken over het verschil tussen Franse Solex, Aziatische en Hongaarse Solex. Onze mening is in het bijzonder: “Wij zijn blij dat alle onderdelen weer gemaakt worden”. Laat je daarom niets wijsmaken, ook de Franse Solexonderdelen websites bieden producten aan die in Azië gemaakt worden. Die onderdelen zijn intussen door Solex België doorontwikkeld en niet meer te vergelijken met Chinese import van vroeger


Solex België online community SolexForum.nl

Wij beantwoorden graag al je vragen over onze onderdelen. Als je extra vragen hebt over montage, revisie en welk onderdeel het beste voor jouw specifieke situatie is; kijk dan op het SolexForum


Solexonderdelen online voor België Revisie – Onderhoud – Reparaties – Nieuw

Solex Onderdelen (voorheen Solexonderdelen Griendtsveen) reviseert ook Solex blokken van het type 4800, 3800 en 5000. Graag op aanvraag. Je kunt zelf kiezen of je een volledige revisie wilt of een deel revisie. Beschikbaar na het zomerseizoen.

Wegens Covid-19 is een bezoek aan onze Solex werkplaats momenteel nog niet mogelijk. Voor revisies op locatie of een nieuwe Solex zult u even moeten wachten.

Solexonderdelen Griendtsveen is begin 2021 samengegaan met Solex Nederland. Wij leveren dagelijks in de BeNeLux en Duitsland. De solexverhuur is nog steeds actief onder leiding van Stanley van Lamoen. Kijk op www.solexindepeel.nl. Alle Solex delen op deze website zijn duizenden kilometers uitvoerig getest in de Solexverhuur. 


Ombouw elektronische ontsteking.

De elektronische ontsteking van de Solex 4800 kun je met onze E-Kit eenvoudig ombouwen. Dit past ook op andere Solextypes. Je vervangt dan de volledige ontsteking dus zowel het vliegwiel als de ontstekingsplaat. Er zijn nog honderd andere manieren om een ontsteking om te bouwen naar elektronisch maar dan moet je veel geduld en kennis hebben. Solex onderdelen Belgie het makkelijk voor je. Alle onderdelen staan op onze site. 


Options