Translate Solex Webshop –

Alle Solexonderdelen Online

Alle Solexonderdelen online. Solex Onderdelen Nederland heeft eigen fabricage, import en ruime voorraad in eigen beheer. Weet je niet precies welk Solexonderdeel op jouw type Solex past? Gebruik dan bijvoorbeeld onze handige Solex Scanner tool.

Veel onderdelen zijn uitwisselbaar tussen de diverse types Solex. Zodoende selecteer je met onze scanner alleen die onderdelen die op jouw gekozen type Solex passen. Net zoals in de winkel.

Veel onderdelen zijn al jaren uit productie. Daarom hebben wij in eigen beheer A-Kwaliteit replica onderdelen ontwikkeld. Al die Solexonderdelen worden namelijk volgens de originele Franse tekeningen en maatvoeringen gemaakt. Alle Solexonderdelen zijn online verkrijgbaar.

Solex welk type scanner
Solex welk type scanner
480038005000OTO/ ClassicsAlle
Motor OphangingOntstekingRolunitCarburateurAanbouwStuurWielCrankKabelUitlaatFrame
Nieuwste Solexonderdelen

Cilinder en luchtfilter onderdelen Solex

Hier zijn alle cilinders, luchtfilters en zuigers voor het Solex blok. Je kunt ook kiezen om alleen de onderdelen te bekijken die op jouw type Solex passen. Gebruik daarvoor onze handige SolexScanner of maak meteen je keuze links in het keuze menu.

Zoek je gedetailleerde werktekeningen voor jouw type Solex? Kijk dan bij onze werktekeningen of op de product pagina voor jouw type Solex.

De meeste onderdelen passen op de Solex 4800, 3800, 5000, 3300 en op de Solex 2200V2. Doe de SolexScan om zeker te weten welk type je hebt.

Solex 4800 onderdelen cilinder zuiger luchtfilter

Motor zuiger en krukas onderdelen van Solex

Zuigers, carterdelen en drijfstang onderdelen voor de meeste type Solex blok. Je kunt ook kiezen om alleen de onderdelen te bekijken die het beste op jouw type Solex passen. Gebruik daarvoor onze handige SolexScanner of maak meteen je keuze links in het keuze menu.

Zoek je gedetailleerde werktekeningen voor jouw type Solex? Kijk dan bij onze werktekeningen of op de product pagina voor jouw type Solex.

Solex 4800 onderdelen carter, krukas

Ophanging / schetsplaat onderdelen Solex

Alle Solexonderdelen voor je motorophanging vind je hier. Alle onderdelen zijn los verkrijgbaar. Echter sommige producten zijn al voor gemonteerd.

Zo kun je de Solex scharnieras compleet bestellen. Evenals de Schetsplaat Set. Tevens kun je de Solex Frictieset bestellen als geheel.

De ophanging van een Solex is redelijk universeel voor de meeste typen. De Solex 3800, 4800, 5000, 3300 en 2200V2 hebben hetzelfde systeem. Oudere typen Solex hebben niet alle onderdelen hetzelfde. Echter de meeste bouten en veren kun je uitwisselen.

Heb je specifieke vragen? Surf dan eens naar het SolexForum!

Solex 3800 onderdelen Schetsplaat
Solex 3800 onderdelen Schetsplaat

Onsteking condensator bobine en CDI onderdelen Solex

Van alle Solexonderdelen is de ontsteking het favoriete onderwerp van vele discussies. De ene is absolute fan van contactpuntjes. Terwijl de andere zweert bij het gemak van de Solex CDI ontsteking.

De Solex elektronische ontsteking is gemakkelijk in te bouwen op elk type Solex. Ons advies is om de volledige Set te bestellen echter los kan ook.

Je kunt je originele grondplaat gebruiken en daarop een CDI unit, een Bobine en het koppelstukje monteren. Je kunt met de elektronische ontsteking bij een Solex 3800, 5000 en 3300 gebruik maken van je originele vliegwiel.

Voor oudere Solex types dien je ook het vliegwiel te vervangen. Kijk op ons YouTube Kanaal voor de video over Solex ontsteking.

Ontsteking-Solex-3800-contactpunten
Ontsteking-Solex-3800-contactpunten

Rolunit en koppeling onderdelen Solex

Carburateur en benzinepomp onderdelen Solex

Valbeugel en benzinetank onderdelen Solex

Stuur en licht onderdelen Solex

Wielen rem en banden onderdelen Solex

Pedalen en trappers onderdelen Solex