Alle type Solexonderdelen op een rij voor Creatieve sleutelaars. Weet je niet precies welk Solexonderdeel op jouw type Solex past? Gebruik dan onze handige Solex Scanner tool.

Veel onderdelen zijn uitwisselbaar en met onze tools vind je alleen die onderdelen die op jouw gekozen type Solex passen. Wij bieden als enige ALLE onderdelen voor de 4800!

Voor Solex Classics volgt later in 2021 een categorie Refurbished Solex Parts. Dit zijn tweedehands anderdelen, zo goed als nieuw.

Alle type Solexonderdelen

Alle type Solexonderdelen bij Solex Nederland

480038005000OTO/ ClassicsAlle
Motor OphangingOntstekingRolunitCarburateurAanbouwStuurWielCrankKabelUitlaatFrame

Cilinder en luchtfilter onderdelen Solex

Hier zijn alle cilinders, luchtfilter en zuiger onderdelen voor het Solex blok. Je kunt ook kiezen om de onderdelen te bekijken die alleen op jouw type Solex passen. Gebruik daarvoor onze handige SolexScanner of maak meteen je keuze links in het keuze menu.

Zoek je gedetailleerde werktekeningen voor jouw type Solex? Kijk dan bij onze werktekeningen of op de product pagina voor jouw type Solex.

De meeste onderdelen passen op de Solex 4800, 3800, 5000, 3300 en op de Solex 2200V2. Doe de SolexScan om zeker te weten welk type je hebt.

Solex 4800 onderdelen cilinder zuiger luchtfilter

Motor zuiger en krukas onderdelen van Solex

Zuigers, carterdelen en drijfstang onderdelen voor het Solex blok. Je kunt ook kiezen om alleen de onderdelen te bekijken die op jouw type Solex passen. Gebruik daarvoor onze handige SolexScanner of maak meteen je keuze links in het keuze menu.

Zoek je gedetailleerde werktekeningen voor jouw type Solex? Kijk dan bij onze werktekeningen of op de product pagina voor jouw type Solex.

Solex 4800 onderdelen carter, krukas

Ophanging / schetsplaat onderdelen Solex

Onsteking condensator bobine en CDI onderdelen Solex

Rolunit en koppeling onderdelen Solex

Carburateur en benzinepomp onderdelen Solex

Valbeugel en benzinetank onderdelen Solex

Stuur en licht onderdelen Solex

Wielen rem en banden onderdelen Solex

Pedalen en trappers onderdelen Solex

Kabel onderdelen Solex

Uitlaat onderdelen Solex

Frame zadel bagagedrager onderdelen Solex

Alle type Solexonderdelen

De Solex types 4800, 3800, 5000, 3300, 2200, 1700 en 1400 zijn allemaal nog familie van elkaar. Veel onderdelen zijn uitwisselbaar of passen zelfs direct op andere modellen.

De Solex types 1010, 660, 650, 600 en 330 zijn te verschillend en daarvoor heeft Solex Nederland alleen 2e hands of refurbished onderdelen.

Solex Forum

Als je technische vragen hebt over montage of welke onderdelen uitwisselbaar zijn, kijk dan eens op het Solex Forum.


480038005000OTO/ ClassicsAlle